Τα πλοία – «ταξί» της πανδημίας στη θάλασσα των Κυκλάδων! (Βίντεο)

12 Δεκεμβρίου 2020 21:13

Η πανδημία εκτός των άλλων, άλλαξε και τη σχέση μας με το χρόνο. Αργόσυρτος περνά στις συνθήκες εγκλεισμού στο σπίτι, και άλλοτε, συμπτύσσεται τόσο πολύ που χωρά σε μια μόλις στιγμή!


Ένα σχεδόν στιγμιαίο επεισόδιο το οποίο συνέλαβε ο φακός του psts.gr, αφορούσε στην άφιξη και αναχώρηση του πλοίου ενδοκυκλαδικών δρομολογίων «Άρτεμις» στο λιμάνι της Πάρου το μεσημέρι του Σαββάτου 12/12.

Μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά το πλοίο έδεσε, επιβίβασε σε αυτό λιγότερους από δέκα ταξιδιώτες και ακόμα λιγότερους για παραλαβή δεμάτων, και αναχώρησε αστραπιαία σαν να μην ήταν πλοίο αλλά πλωτό ταξί!

Η δραματικά μειωμένη κίνηση λόγω της απαγόρευσης ακτοπλοϊκών μετακινήσεων φαίνεται να μετέτρεψε τις φιγούρες των καραβιών που πλέουν στη θάλασσα του Αιγαίου σε «σκιές» του παλιού τους εαυτού, καθώς προσεγγίζουν και αποπλέουν πια από τα νησιωτικά λιμάνια σε χρόνο ρεκόρ!

Εικόνες πρωτόγνωρες εξαιτίας των συνθηκών της πανδημίας που έφερε τα πάνω κάτω σε όσα μας ήταν οικεία στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που ένωναν τα νησιά μας!

sinialo bizoute

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos