×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πιάνει Σύρο σήμερα το Blue Star Naxos

02 Δεκεμβρίου 2013 16:17

Το λιμάνι της Σύρου θα πιάσει το σημερινό (Δευτέρα 2/12/2013) απογευματινό δρομολόγιο του Blue Star Naxos που είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει από τον Πειραιά σε λίγη ώρα στις 17:30.

Και αυτό γιατί χθές Κυριακή, λόγω της κακοκαιρίας και του «απαγορευτικού», δεν έγιναν τα δρομολόγια (πρωινά - απογευματινά) με αποτέλεσμα αρκετοί Κυκλαδίτες να βρίσκονται στην Σύρο. Υπενθυμίζουμε ότι το απογευματινό δρομολόγιο της εταιρείας την Κυριακή από Πειραιά περνούσε από Σύρο πριν πιάσει τα λιμάνια της Πάρου της Νάξου της Ηρακλειάς, της Σχοινούσας, του Κουφονησίου και της Αμοργού (Κατάπολα).

Έτσι λοιπόν σήμερα το δρομολόγιο του Blue Star Naxos με αναχώρηση 17:30 από τον Πειραιά διαμορφώνεται ως εξής: ΣΥΡΟΣ, ΠΑΡΟΣ, ΝΑΞΟΣ, ΔΟΝΟΥΣΑ,ΑΙΓΙΑΛΗ,ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ.

Η τροποοίηση του σημερινού δρομολογίου έγινε έπειτα από αίτημα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου προς την εταιρία. Ένα αίτημα που η Blue Star Ferries αποδέχθηκε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos