«Γλυκιά» Αμοργιανή αποστολή στο 251 ΓΝΑ

18 Δεκεμβρίου 2020 18:29

Προσαρμοσμένη στις αποφάσεις την Πολιτείας για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού θα είναι η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη δράση που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Αμοργού


στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας προς τιμήν του προσωπικού του Νοσοκομείου.
Φέτος δεν είναι εφικτό να βρεθούν στους χώρους του Νοσοκομείου εκπρόσωποι του Δήμου και των Πολιτιστικών Συλλόγων της Αμοργού με τοπικά εδέσματα και παραδοσιακές μελωδίες. Αυτό δεν σημαίνει πως θα λείψει, αυτές τις Άγιες Μέρες, το «Ευχαριστώ» των Αμοργιανών και οι εορταστικές ευχές τους.

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αμοργού, τη συμμετοχή όλων των επαγγελματιών του νησιού και την υποστήριξη της «Μεταφορικής Αμοργού», θα εκφράσουμε, με την αποστολή παραδοσιακών Αμοργιανών γλυκών, την ευγνωμοσύνη μας προς το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό αλλά και τους σμηνίτες που υπηρετούν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας για την πολύτιμη ιατρική υποστήριξη και φροντίδα των κατοίκους του νησιού μας

«Η αποστολή των παραδοσιακών γλυκών της Αμοργού είναι η ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το Διοικητή και το προσωπικό του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, για όλους εκείνους που 24 ώρες το 24ωρο μας παρέχουν το πολύτιμο αγαθό της υγείας. Τους ευχαριστώ για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουν σε κάθε Αμοργιανό. Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2021. Ελπίζω σε ένα χρόνο από τώρα, νικητές στη μάχη με την πανδημία, να ανταλλάξουμε ευχές από κοντά σε μια Αμοργιανή γιορτή» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos