×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Εξιχνιάστηκαν επτά (7) υποθέσεις κλοπών από οικίες και δωμάτια ξενοδοχείων στη Θήρα

17 Δεκεμβρίου 2013 17:31

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος δυο Βούλγαρων ηλικίας 34 και 40 ετών

Κατασχέθηκε μεταξύ άλλων ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο

Εξιχνιάστηκαν την Παρασκευή (13-12-2013) από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας επτά περιπτώσεις κλοπών και σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος δυο υπηκόων Βουλγαρίας ηλικίας 34 και 40 ετών.

Ειδικότερα, ύστερα από λεπτομερή αξιολόγηση στοιχειών και αξιοποίηση πληροφοριών διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι ενεργώντας κατά κανόνα από κοινού διέπραξαν κατά την τελευταία διετία έξι (6) κλοπές από οικίες και δωμάτια ξενοδοχείων στο νησί της Θήρας.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα:

Την 08-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες αφαίρεσαν από τρία διαφορετικά δωμάτια του ίδιου ξενοδοχείου χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές

Την 08-11-2012 απογευματινές ώρες αφαίρεσαν από κατοικία ημεδαπού κοσμήματα και τιμαλφή

Την 19-09-2013 απογευματινές ώρες αφαίρεσαν από κατοικία ημεδαπού κοσμήματα

Την 29-11-2013 απογευματινές ώρες αφαίρεσαν από κατοικία ημεδαπού κοσμήματα

Επιπλέον ο 40χροχρος την 12-03-2013 απογευματινές ώρες αφαίρεσε από κατοικία ημεδαπού χρήματα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των παραπάνω υποθέσεων πραγματοποιήθηκαν έρευνες παρουσία Δικαστικού Λειτουργού στις κατοικίες των κατηγορουμένων και ενός ακόμη ομοεθνούς τους ηλικίας 43 ετών.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο που χρησιμοποιούνταν ως μέσο διευκόλυνσης κλοπών, ιδιόχειρες σημειώσεις υπολογισμού αξίας χρυσού, κιάλια και γάντια.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας διερευνάται η τυχόν συμμετοχή των κατηγορουμένων και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos