×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Εορτασμός προστατών πυροσβεστικού σώματος

17 Δεκεμβρίου 2013 18:11

Η 17η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί  ως η ημέρα εορτασμού και απόδοσης τιμών στους Προστάτες του Πυροσβεστικού Σώματος, τους Αγίους «Τρεις εν Καμίνω Παίδες»  Ανανία, Αζαρία και Μισαήλ, οι οποίοι

με τη στάση ζωής τους αποτελούν ένα διαχρονικό ηθικό πρότυπο καθήκοντος σηματοδοτώντας τη βαθιά Χριστιανική Πίστη, τη γενναιοψυχία, την τόλμη, την αποφασιστικότητα, αλλά πάνω απ' όλα την αγάπη για τον άνθρωπο και τη διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τιμήθηκε με λαμπρότητα η μνήμη των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος στη Σύρο και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Στη Δοξολογία πέραν της συμμετοχής των εν ενεργεία Πυροσβεστών, του πολιτικού προσωπικού και των συνταξιούχων του Πυροσβεστικού Σώματος, παρευρέθησαν εκπρόσωποι των τοπικών και εκκλησιαστικών Αρχών του νησιού, αντιπροσωπείες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς επίσης και απλοί πολίτες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos