«Τρελοί» νοτιάδες και πιθανώς βροχές για δύο ημέρες στις Κυκλάδες…

27 Δεκεμβρίου 2020 16:12

Το σκηνικό του καιρού αλλάζει από σήμερα Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στη χώρα και η μεταβολή αυτή επηρεάζει και τα νησιά των Κυκλάδων. Αεράκι… που θα έρθει από το νοτιά και πιθανώς βροχές, θα διατηρήσουν στις Κυκλάδες την Κυριακή σε υψηλά για την εποχή επίπεδα τη θερμοκρασία, ωστόσο στα πελάγη οι νότιοι άνεμοι που θα κυριαρχήσουν θα κάνουν αισθητή την καιρική μεταβολή στα ταξίδια.


Συγκεκριμένα τώρα, την Κυριακή, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στις Κυκλάδες ενώ οι νοτιάδες θα είναι εντάσεως 6 – 7 μποφόρ και τοπικά θα φθάσουν τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Την Δευτέρα τώρα 28 Δεκεμβρίου, αναμένονται, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες που θα δώσουν πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι που θα πνέουν μέσα στην ημέρα θα έχουν νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα είναι εντάσεως 4 – 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos