Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη κυκλοφορία επιβατικού αυτοκινήτου στη Μύκονο

20 Δεκεμβρίου 2013 15:23

Πρόκειται για όχημα του οποίου ο ιδιοκτήτης είχε καταθέσει τις κρατικές πινακίδες και για να εξασφαλίσει την περαιτέρω κυκλοφορία του, είχε τοποθετήσει σ' αυτό αντίγραφο-πλαστή πινακίδα

Η πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας κατασχέθηκε

Συνελήφθησαν σήμερα (20-12-2013) στη Μύκονο, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 41χρονος υπήκοος Ουκρανίας και ένας 50χρονος ημεδαπός σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 41χρονος ήταν εφοδιασμένο με μια πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας αντίγραφο της κρατικής πινακίδας του εν λόγω οχήματος.

Από της διερεύνηση της υπόθεσης εξακριβώθηκε ότι ο 50χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος είχε καταθέσει τις κρατικές πινακίδες στην αρμόδια αρχή προκειμένου να το ακινητοποιήσει, αλλά στη συνέχεια το εφοδίασε με μια πλαστή πινακίδα προκειμένου να εξασφαλίσει την περαιτέρω κυκλοφορία του.

Η μη νόμιμη πινακίδα κυκλοφορίας κατασχέθηκε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos