Σαντορίνη: Καλύτερο νησί της Ευρώπης στα αμερικανικά βραβεία «Global Traveller»

01 Ιανουαρίου 2021 01:40

Συνολικά απέσπασε τρεις νέες διακρίσεις - Η αναγνώριση του ελληνικού νησιού από τις ΗΠΑ επιβεβαιώνει την υψηλή θέση που κατέχει παγκοσμίως


Η Ελλάδα και η Σαντορίνη ξεχώρισαν ξανά στα φετινά βραβεία «Global Traveller» της FXExpress 2020, τα οποία πραγματοποιήθηκαν μέσω διαδικτυακής εκδήλωσης στις 14 Δεκεμβρίου, και απέσπασαν τρεις νέες διακρίσεις.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα αναδείχθηκε για πρώτη φορά αγαπημένος τουριστικός προορισμός διεθνώς, από τους αναγνώστες του δικτυακού περιοδικού trazeetravel.com και έλαβε την δεύτερη θέση προτίμησης στην κατηγορία «Καλύτερος Γαμήλιος Προορισμός» μετά την Ταϊτή και πριν τα νησιά Cook.

Στην ίδια διοργάνωση, η Σαντορίνη διακρίθηκε για 7η κατά σειρά φορά ως το καλύτερο νησί στην Ευρώπη και απέκτησε τον τίτλο «Best Island in Europe» των βραβείων «Leisure Lifestyle Awards».

Η μαγευτική Σαντορίνη από ψηλά - Travel Inspiration

Όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης: «Οι νέες διακρίσεις της χώρας μας, αυτή την φορά από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αποτελούν μια ακόμη επιβεβαίωση της υψηλής θέσης προτίμησης που κατέχει η Ελλάδα ως προορισμός στο εξωτερικό. Είναι όμως και ένα ενθαρρυντικό σημάδι ενόψει του 2021 - έτος κατά το οποίο θα ξεκινήσει σταδιακά η ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού. Σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον, η χώρα μας θα προβάλλει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα στις διεθνείς αγορές. Ειδικά οι ΗΠΑ αποτελούν μια πολύ σημαντική αγορά για την χώρα μας διαχρονικά, αλλά και ειδικά ενόψει της νέας σεζόν, ο ΕΟΤ ήδη επεξεργάζεται σχέδιο προβολής με αιχμή του δόρατος το γραφείο του Οργανισμού στις ΗΠΑ το οποίο ενισχύεται και αναλαμβάνει ενεργότερο ρόλο. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές των βραβείων και το διεθνές κοινό που τίμησε την Ελλάδα για μία ακόμη φορά με την εμπιστοσύνη του».

Όπως έγινε γνωστό από την διοργανώτρια εταιρεία, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα δημοσιευθούν στο τεύχος Δεκεμβρίου του «Global Traveller» και θα αναρτηθούν στους εξής ιστοτόπους: globaltravelerusa.com, trazeetravel.com και webfamily.com.

Η Υπηρεσία του ΕΟΤ στις ΗΠΑ παρέλαβε ήδη το βραβείο του διαδικτυακού περιοδικού «Trazee Travel».
H διοργάνωση FXExpress 2020, συγκέντρωσε -λόγω των συνθηκών- σε ενιαία διαδικτυακή σύνδεση:
-Τα 17α Ετήσια βραβεία «GT Tested Reader Survey»
-Τα 8α «Leisure Life Style Awards»
-Τα 6α βραβεία «The Trazees»,
-Το 3ο «Wherever Award»
-Την «Wine on the Wines Airline Wine Survey»

protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos