×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ζητείται λύση για το λιμάνι της Τήνου

16 Ιανουαρίου 2014 16:49

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Πουσσαίος συναντήθηκε χθες, Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 204, με τον Υπουργό Ναυτιλίας

& Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσίωτη και τον κ. Θάνο Χριστόπουλο,  Γενικό Γραμματέα Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων με σκοπό την εξεύρεση λύσης για την συνέχιση και εκπόνηση της μελέτης ολοκλήρωσης του λιμένα Τήνου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Παναγιώτης Ρήγας, ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς,  ο Πρόεδρος του ΛΤ Τήνου - Άνδρου  κ. Γεώργιος Σανταμούρης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Προκειμένου να επισπευστούν οι διαδικασίες προτάθηκε και έγινε αποδεκτή η λύση της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Οργανισμού Λιμένος Πειραιά και Λιμενικού Ταμείου Άνδρου-Τηνου και για τα δύο σκέλη όσον αφορά δηλαδή το Τεχνικό κομμάτι αλλά και την μελέτη περιβαλλοντικών όρων. Γ ια αυτό το λόγο θα υπογραφεί από τους  κ. Γ. Ανωρίτη και  κ. Γ. Σανταμούρη άμεσα Προγραμματική Σύμβαση με την  συνδρομή της Περιφέρειας στην υλοποίηση του έργου δια των Τεχνικών Υπηρεσιών της  . Σε κάθε περίπτωση η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει να υποστηρίζει την ολοκλήρωση του έργου.

Επίσης κατά την διάρκεια της συνάντησης αναφέρθηκε ότι η έγκυρη ωρίμανση της μελέτης θα επιτρέψει την ένταξη του έργου στο Ταμείο Συνοχής ή άλλου συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos