Τήνος – Γύρος της πόλης

23 Ιανουαρίου 2014 17:35

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των kidsathletics την περασμένη Κυριακή στο παλιό λιμάνι της Τήνου, μια αθλητική διοργάνωση για τους

μαθητές των δημοτικών σχολείων με τη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, η πόλη της Τήνου θα φιλοξενήσει το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 τον 2ο Γύρο των πόλεων του ΣΕΓΑΣ.

Οι Γύροι των Πόλεων με την επωνυμία "Μιχάλης Κούσης" διεξάγονται κάθε χρόνο από τον ΣΕΓΑΣ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Ο ΣΕΓΑΣ έκανε αποδεκτό το αίτημα του Δήμου Τήνου και του ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων για την ανάληψη της διοργάνωσης και είναι η πρώτη φορά στην σχεδόν δεκαετή ιστορία του θεσμού των Γύρων των Πόλεων που ένα νησί των Κυκλάδων αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Έτσι, η Τήνος θα υποδεχτεί μεταξύ άλλων δέκα Έλληνες πρωταθλητές και δέκα Ελληνίδες πρωταθλήτριες, οι οποίοι μαζί με πλήθος άλλων αθλουμένων θα γνωρίσουν τρέχοντας την πόλη της Τήνου.  Η απόσταση την οποία θα τρέξουν οι άντρες είναι 6.000 μέτρα, ενώ οι γυναίκες θα τρέξουν 3.500 μέτρα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όχι μόνο αθλητές και αθλήτριες με δελτίο του ΣΕΓΑΣ αλλά και δρομείς χωρίς δελτίο.  Παράλληλα, θα διεξαχθούν και αγώνες για τους μαθητές των γυμνασίων και των δημοτικών σχολείων με επίσης ελεύθερη συμμετοχή. Οι μαθητές και οι μαθήτριες των γυμνασίων θα τρέξουν 2.000 μέτρα ενώ οι μαθητές και οι μαθήτριες των δημοτικών σχολείων 1.000 μέτρα.

Δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα: Γύροι των πόλεων – Μιχάλης Κούσης (Τήνος) θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014 στο e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Περισσότερες πληροφορίες: Δήμος Τήνου 2283360125 και ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων: 6944356695

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos