Οι παραδόσεις rapid tests από την Περιφέρεια συνεχίζονται σε όλα τα νησιά

12 Ιανουαρίου 2021 14:14

Σειρά στο πρόγραμμα των παραδόσεων είχε η Σύμη


Τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (rapid tests) απέστειλε, σήμερα, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της Σύμης η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στα νησιά.
Σειρά στο πρόγραμμα των αποστολών είχε η Σύμη, όπου παραδόθηκαν αρμοδίως 600 τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (rapid tests).
Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια είχε προχωρήσει, με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου σε μεγάλη προμήθεια rapid tests, την οποία παραλαμβάνει τμηματικά και παραδίδει σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου. Σκοπός της Περιφερειακής Αρχής είναι να ελεγχθούν με προτεραιότητα οι κάτοικοι των μικρών νησιών.
Η προμήθεια των τεστ αντιγόνου αποτελεί μέρος της μεγάλης προσπάθειας της Περιφερειακής Αρχής, που ξεκίνησε από την αρχή της υγειονομικής κρίσης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, με πρωτοβουλίες για την υγειονομική θωράκιση της δημόσιας υγείας, με γνώμονα αποκλειστικά την προστασία της υγείας των κατοίκων της.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos