Δήμος Αμοργού: Εορταστική επίσκεψη στο «Blue Star Naxos»

14 Ιανουαρίου 2021 22:27

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία με εορταστικό χαρακτήρα πραγματοποίησε ο Δήμος Αμοργού στο πλοίο «Blue Star Naxoς» το Σάββατο 9 Ιανουαρίου τιμώντας τον πλοίαρχο και το πλήρωμα του πλοίου με αφορμή το πρώτο Σάββατο για το 2021 που το πλοίο μένει δεμένο στο λιμάνι των Καταπόλων.

Ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος, η Αντιδήμαρχος Τουριστικής, Πολιτιστικής Προβολής και Κοινωνικής Πρόνοιας Καλλιόπη Δεσποτίδη, ο Λιμενάρχης Αμοργού Ανδρέας Μπονίδης, και ο Δημήτρης Θεολογίτης, εκπρόσωπος του κεντρικού πρακτορείου της «Blue Star Ferries» στην Αμοργό, επισκέφθηκαν το πλοίο προσφέροντας δώρα και βασιλόπιτα στο πλήρωμα, τιμώντας την ακτοπλοϊκή εταιρεία που συνδέει όλο το χρόνο την Αμοργό με τον Πειραιά και τα μεγαλύτερα νησιά των Κυκλάδων.

Η «Blue Star Ferries» αποτελεί δυναμικό χορηγό και υποστηρικτή των κοινωνικών, πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και αθλητικών δράσεων που πραγματοποιούνται στο νησί και στηρίζει κάθε ενέργεια που αποσκοπεί στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Αμοργού.

«Εύχομαι Καλή Χρονιά και καλές θάλασσες στους αξιωματικούς και τα πληρώματα της Blue Star Ferries. Είναι πολύτιμη η καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση για το νησί μας και ευχαριστώ εκ μέρους όλων των Αμοργιανών τους υπεύθυνους της εταιρείας. Επιπλέον η παραμονή του πλοίου κάθε Σάββατο στο λιμάνι των Καταπόλων, ενισχύει σημαντικά την τοπική οικονομία. Το «μπλέ αστέρι» του Αιγαίου γεμίζει ασφάλεια και αισιοδοξία όλους τους νησιώτες» δήλωσε ο δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος.

blue star

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos