Έγγραφο στην ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries απέστειλε ο Δήμαρχος Τήνου με ειδικό και κατεπείγον αίτημα

27 Ιανουαρίου 2014 17:54

Έγγραφο στην ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries απέστειλε ο Δήμαρχος Τήνου με ειδικό και κατεπείγον αίτημα  την επαναφορά του πρωινού δρομολογίου από Πειραιά προς Τήνο την 29η Ιανουαρίου, το οποίο τροποποιήθηκε από την εταιρεία.

Παραθέτουμε αυτούσιο το έγγραφο του Δημάρχου:

" Προς:

Ναυτιλιακή Εταιρεία

Blue Star Ferries

Κοιν.:

1. Γραφείο Υπουργού Ναυτιλίας & Αιγαίου

κου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

2. Γραφείο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

κου Γιάννη Μαχαιρίδη

3. Ναυτικό Πρακτορείο

Μαλλιάρης Παναγιώτης και ΣΙΑ ΟΕ

Αξιότιμοι κύριοι,

Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι το πλοίο Blue Star Ιθάκη, το μοναδικό πλοίο που συνδέει το νησί της Τήνου με το λιμάνι του Πειραιά (και ο μοναδικός τρόπος πρωινής αφίξεως στην Τήνο από το λεκανοπέδιο, στην παρούσα περίοδο, αφού από Ραφήνα υπάρχει μόνο απογευματινό δρομολόγιο), δεν θα εκτελέσει το προγραμματισμένο δρομολόγιό του από Πειραιά προς Τήνο, το πρωί της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου 2014, με σκοπό να εξυπηρετήσει άλλη γραμμή.

Κατανοούμε απόλυτα τις ανάγκες διασύνδεσης και των άλλων νησιών, όμως παρακαλούμε όπως λάβετε σοβαρά υπόψη σας το γεγονός ότι η συγκεκριμένη τροποποίηση συμπίπτει με την παραμονή της μεγαλύτερης γιορτής του νησιού, της Ευρέσεως της Ιερής Εικόνας της Μεγαλόχαρης, την οποία γιορτάζουμε εμείς και πλήθος πιστών από όλη την Ελλάδα, την 30ή Ιανουαρίου. Στο νησί ήδη αναμένονται προγραμματισμένες επισκέψεις τόσο από μεμονωμένους επισκέπτες όσο και από τουριστικά γραφεία. Σε περίπτωση μη εκτέλεσης του δρομολογίου, θα ακυρωθούν ακόμα και οι υπάρχουσες κρατήσεις (ξενοδοχεία, εστιατόρια, κλπ) εξέλιξη που θα έχει δυσμενείς οικονομικές και όχι μόνο επιπτώσεις για το νησί της Τήνου.

Παρακαλούμε θερμά για την επαναφορά του προγραμματισμένου πρωινού δρομολογίου ειδικά για την 29η Ιανουαρίου, από Πειραιά προς Τήνο, για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι επισκέπτες μας και να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην όμορφη και τόσο ιδιαίτερη θρησκευτική μας γιορτή.

Ελπίζοντας στη συνεργασία σας και στην ανταπόκρισή σας στο ειδικό και κατεπείγον αυτό αίτημα, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ο Δήμαρχος Τήνου

Παναγιώτης Κροντηράς".

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos