×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Σύλληψη (1) ημεδαπού για παράνομη κατακράτηση και προσβολή γενετησίας αξιοπρέπειας στη Μύκονο

28 Ιανουαρίου 2014 16:24

Στις 27-01-2014 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 29χρονος

ημεδαπός γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία, νωρίτερα την ίδια ημέρα αφού επιβίβασε ανήλικη 17χρονη ημεδαπή, με την οποία γνωρίζονταν, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο την οδήγησε σε απόμερο σημείο και αποπειράθηκε να την εξαναγκάσει σε ασελγείς πράξεις προσβάλλοντας την αξιοπρέπειά της.


Σύλληψη (1) διωκόμενου αλλοδαπού στη Μύκονο

Στις 27-01-2014 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με την οποία είχε καταδικασθεί σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, για χρήση πλαστού πιστοποιητικού και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.


Εξιχνίαση κλοπής στη Σύρο

Στις 27-01-2014 από το Τμήμα Ασφαλείας Ερμούπολης εξιχνιάστηκε κλοπή και  σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου ημεδαπού. Συγκεκριμένα στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος κατά το τελευταίο τετράμηνο αφαίρεσε από κατοικία ημεδαπού στην Ερμούπολη Σύρου μικρό χρηματικό ποσό καθώς και αντικείμενα εκτιμώμενης αξίας 600€. Μέρος των κλεμμένων αντικειμένων βρεθήκαν στην κατοχή του δράστη και αποδόθηκαν στο δικαιούχο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos