Νάξος: Αιτήσεις ελλιμενισμού

19 Ιανουαρίου 2021 15:18

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου καλεί τους ιδιοκτήτες σκαφών που επιθυμούν να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων των Λιμένων αρμοδιότητας του Φορέα να υποβάλουν αίτηση με επισυναπτόμενα τα εν ισχύ Ναυτιλιακά έγγραφα ανά κατηγορία σκάφους έως και τις 25/01/2021.


Το έντυπο της αίτησης είναι διαθέσιμο και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.portofnaxos.com (στην επιλογή οδηγός για τους πολίτες-Αίτηση ελλιμενισμού σκαφών).Η αίτηση μπορεί να αποσταλεί στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Στα τέλη πρυμνοδέτησης, εάν καταβληθούν προκαταβολικά, παρέχεται έκπτωση:
α) 20% εάν προκαταβληθούν για ένα μήνα
β) 30% εάν προκαταβληθούν για ένα εξάμηνο
γ) 40% εάν προκαταβληθούν για ένα έτος
Τέλος, για την εξασφάλιση της βέλτιστης εξυπηρέτησης λόγω Covid-19, παρακαλούνται οι πολίτες για την αξιοποίηση κατά προτεραιότητα των δυνατοτήτων που παρέχει η επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εφόσον αυτό δεν καθίσταται εφικτό οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τον Αρμόδιο υπάλληλο της υπηρεσίας στο τηλέφωνο 22850-29050 (εσωτερικό 1 και 2), προκειμένου να προγραμματιστεί ραντεβού καθώς και για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos