×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Αδυναμία προσέγγισης «AQUA JEWEL» σε Κίμωλο και Φολέγανδρο

03 Φεβρουαρίου 2014 13:59

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες του Σαββάτου 1-2-2014, η Λιμενική Αρχή Κίμωλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «AQUA JEWEL» Ν.Π. 11045,

το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο (Σύρο-Πάρο-Νάξο-Ίο-Σίκινο-Φολέγανδρο-Κίμωλο-Μήλο), ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν θα προσεγγίσει στο λιμάνι της Κίμωλου και θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για λιμένα Μήλου.

Στο πλοίο επέβαινε ένας (01) επιβάτης προς αποβίβαση ενώ στο λιμένα της Κιμώλου δεν ανέμεναν επιβάτες προς επιβίβαση.

Επίσης:

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες του Σαββάτου 1-2-2014, η Λιμενική Αρχή Κιμώλου, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «AQUAJEWEL», Ν.Π. 11045, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο (Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-'Ιο-Νάξο-Πάρο-Σύρο), ότι το πλοίο αδυνατεί να προσεγγίσει στο λιμένα Κιμώλου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για λιμένα Φολέγανδρου.

Στο πλοίο δεν επέβαιναν επιβάτες και οχήματα με προορισμό την Κίμωλο, ενώ στο λιμένα ανέμεναν δύο (02) επιβάτες προς επιβίβαση.

Επίσης:

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες του Σαββάτου 1-2-2014, η Λιμενική Αρχή Φολέγανδρου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «AQUAJEWEL» Ν.Π. 11045, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο (ερχόμενο από Μήλο-Κίμωλο προς Σίκινο-'Ιο-Νάξο-Πάρο-Σύρο-Κύθνο-Κέα-Λαύριο), ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση στο λιμένα Φολέγανδρου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα.

Στο πλοίο δεν υπήρχαν επιβάτες προς αποβίβαση, ενώ οι δύο (02) επιβάτες που ανέμεναν στο λιμένα προς επιβίβαση, θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Παροχή συνδρομής σε Α/Κ σκάφος στη Σύρο

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 31-01-2014, η Λιμενική Αρχή Σύρου, για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω έλλειψης καυσίμων στο Α/Κ «ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» Λ. Σύρου 1128, με έναν επιβαίνοντα καλά στην υγεία του.

Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο οδήγησε το «ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» στο λιμένα της Σύρου όπου και προσέδεσε ασφαλώς.

Διακομιδή ασθενή

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1-2-2014 διακομιδή 89χρονου ασθενή από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν. 53. Ο 89χρονος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos