Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο της Σύρου λόγω πολιτιστικών εκδηλώσεων

27 Φεβρουαρίου 2014 11:41

Ανακοινώνεται ότι, λόγω διεξαγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων «Αποκριάτικο Καρναβάλι» που θα πραγματοποιηθουν στη Σύρο θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος) στο οδικό δίκτυο ως εξής:

Το Σάββατο 01-03-2014 από 19.00' ώρα έως την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος του γηπέδου της Άνω Σύρου με κατεύθυνση την περιοχή Απάνω Μεριά, με εξαίρεση τα οχήματα των κατοίκων της παραπάνω περιοχής.

Την Κυριακή 02-03-2014 στην Ερμούπολη:

Από 06.00' έως την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και η στάση των οχημάτων γύρω από τη πλατεία Μιαούλη

Από 16,30΄ώρα έως την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάθμευση και η στάση των οχημάτων από την πλατεία Λαϊκής Κυριαρχίας ως το Δημοτικό θέατρο «Απόλλων».

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή - ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να συνεργάζονται με τους τροχονόμους που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos