Πρόγραμμα Πιστότητας Πελατών SeaSmiles - 3 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας

04 Μαρτίου 2014 11:29

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Πρόγραμμα Πιστότητας Πελατών SeaSmiles

γιορτάζει τα 3 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του και ταυτόχρονα συμπληρώνει 100.000 μέλη.

Θέλοντας να επιβραβεύσουμε την προτίμηση του πιστού επιβατικού μας κοινού και να τους ευχαριστήσουμε για την επιλογή τους να ταξιδεύουν με τα πλοία της Superfast Ferries & Blue Star Ferries, στις 6 Μαρτίου κληρώνουμε ειδικά για τα μέλη του SeaSmiles

• 10 εισιτήρια για 2 άτομα και 1 ΙΧ με επιστροφή, με επιπλέον δωρεάν 2 διανυκτερεύσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία για :

 Αμοργό: AEGIALIS HOTEL & SPA
 Ίο: LIOSTASI IOS HOTEL & SPA
 Νάξο: IRIA BEACH ART HOTEL & KOUROS ART HOTEL
 Σαντορίνη: ANAMNESIS CITY SPA & TZEKOS VILLAS
 Σύρο: APOLLONION PALACE
 Ρόδο: BEST WESTERN PLAZA HOTEL

• 2 εισιτήρια για 2 άτομα και 1 ΙΧ με επιστροφή για το Bari της Ιταλίας και
• 2 εισιτήρια για 2 άτομα και 1 ΙΧ με επιστροφή με προορισμό την Ancona

Την κλήρωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε «ζωντανά» στις 6 Μαρτίου και ώρα 14:00 στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος www.seasmiles.com όπου θα αναρτηθούν και τα στοιχεία των τυχερών νικητών.

Στα 3 χρόνια λειτουργίας του το πρόγραμμα επιβράβευσε τα μέλη του, παρέχοντας πάνω από 15.000 δωρεάν εισιτήρια, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του να παρέχει μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Το πρόγραμμα πιστότητας πελατών SeaSmiles απευθύνεται στους επιβάτες της Attica Group που ταξιδεύουν με τη SUPERFAST FERRIES και την BLUE STAR FERRIES, στην Αδριατική θάλασσα, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι επιβάτες μπορούν εύκολα να αποκτήσουν την κάρτα μέλους, συμπληρώνοντας την αίτηση που βρίσκεται στη Reception των πλοίων του Ομίλου, κερδίζοντας αυτόματα 100 πόντους επιβράβευσης εγγραφής νέου μέλους. Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση on-line στην ιστοσελίδα www.seasmiles.com και να κερδίσουν 100 extra πόντους επιβράβευσης ηλεκτρονικής εγγραφής. Μετά την εγγραφή τους, τα μέλη συγκεντρώνουν πόντους με αναλογία 1€ = 1 πόντος.

Ο Όμιλος Attica δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Αδριατική θάλασσα και στις Ελληνικές Ακτοπλοϊκές γραμμές (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Χίο, Μυτιλήνη και Κρήτη). Διαθέτει το νεότερο στόλο στην Ευρώπη, με 13 επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία, προσφέροντας υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου για επιβάτες, φορτηγά και Ι.Χ. οχήματα.

Αθήνα, 04 Μαρτίου 2014

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos