×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Εξελίξεις στην απόπειρα ανθρωποκτονίας με μαχαίρι στη Νάξο

26 Μαρτίου 2014 18:45

Σοκ έχει προκαλέσει στη Νάξο η απόπειρα ανθρωποκτονίας με μαχαίρι 26χρονου σε βάρος 39χρονου. 18 ήταν οι μαχαιριές που δέχτηκε το θύμα. Συνελήφθησαν οι γονείς του 26χρονου. Εκτός κινδύνου ο 39χρονος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων, σχετικά με το ανατριχιαστικό συμβάν της απόπειρας δολοφονίας που έγινε το πρωί της 25ης Μαρτίου στη Νάξο, και ενώ ο 26χρονος δράστης ακόμα αναζητείται από την ασφάλεια, συνελήφθησαν οι γονείς του με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, οι μαχαιριές που δέχτηκε το θύμα ήταν 18, στο λαιμό, το κεφάλι, την πλάτη και το θώρακα, με σοβαρότερα τα τραύματα στο λαιμό (καρωτίδα) και την πλάτη που λίγο έλειψε να είναι μοιραία. Ωστόσο, ο 39χρονος μετά τη διακομιδή του -με ελικόπτερο- από το Νοσοκομείο Νάξου το πρωί της Τρίτης, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Το χρονικό

Το πρωί της 25ης Μαρτίου στη Νάξο και πιο συγκεκριμένα στην οδό Παπαβασιλείου, έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ δυο Ναξιωτών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός εξ αυτών με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος του κυρίως στην πλάτη και το λαιμό.

Οι δυο Ναξιώτες βρέθηκαν στο ίδιο αυτοκίνητο για να λύσουν «διαφορές τους» όπου μετά από διαπληκτισμούς και έντονη διαμάχη, σε κάποια στιγμή ο 26χρονος έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να χτυπά ανελέητα (με 18 μαχαιριές) το θύμα στο λαιμό, την πλάτη, το κεφάλι και το θώρακα με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων:

Απόπειρα ανθρωποκτονίας

Την 25-3-2014/05.30 στη Νάξο Κυκλάδων, έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ (2) ημεδαπών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό (1) εξ αυτών με μαχαίρι, σε διάφορα μέρη του σώματός του, κυρίως στην πλάτη και στο λαιμό. Ο 39χρονος παθών μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Νάξου και εν συνεχεία σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλεύεται. Ο 26χρονος δράστης αναζητείται, ενώ συνελήφθησαν οι γονείς του με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos