Λ.Σ Πάρου: Η υποκρισία και η αυθαιρεσία…

02 Μαρτίου 2021 14:57

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από την ελπιδοφόρα σύσκεψη φορέων στο Δημαρχείο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των νεφροπαθών και σαν «απάντηση» ήρθε η ακύρωση των πρωϊνών δρομολογίων προς τα νησιά μας με τον εφοπλιστικό «τσαμπουκά» και την σφραγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.


Επανήλθαμε λοιπόν στη λύση του «Σκοπελίτη», που ανακαλύφθηκε την προηγούμενη φορά.

1ο . Αυτή η «λύση» δεν απαλλάσσει τους ανθρώπους, ασθενείς και συνοδούς, από την ταλαιπωρία της πολύωρης παραμονής με τα πάντα κλειστά και τα προβλήματα της επιστροφής.

2ο . Από τα νησιά μας, εκτός των νεφροπαθών, πολλοί μετακινούνται στη Νάξο για διάφορους λόγους ( υγείας κλπ), που με την τωρινή κατάσταση θα πρέπει να διανυκτερεύσουν.

Όσοι με δελτία τύπου διεκδικούσαν την πατρότητα της «λύσης» την προηγούμενη φορά έχουν χαθεί από το προσκήνιο.
Η επαναφορά των πρωϊνών δρομολογίων είναι αυτή τη στιγμή, η προσωρινή αντιμετώπιση του προβλήματος των νεφροπαθών και η λύση για τη διακίνηση των νησιωτών.

Η Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να αποδέχεται «υπάκουα» τις «προσταγές» των εφοπλιστικών συμφερόντων, που εκβιάζουν έχοντας στα χέρια τους το κοινωνικό αγαθό της συγκοινωνίας.

 Την καλούμε να αναλάβει τη πρωτοβουλία δυναμικής διεκδίκησης.
 Καλούμε τον παριανό λαό να μην αποδεχτεί τετελεσμένα γεγονότα.
Απαιτούμε την άμεση επαναφορά των πρωϊνών δρομολογίων.

Πάρος 1-3-21

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos