×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Διακομιδή 68χρονου από Πάρο για Σύρο

22 Απριλίου 2014 11:05

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή του Πάσχα,

διακομιδή 68χρονου ασθενή, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης από το λιμένα της Πάρου στο λιμένα της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ«ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν.53

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Τήνο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα, μεσημβρινές ώρες, στην παραλιακή οδό εντός της χερσαίας ζώνη του λιμένα Τήνου, όταν 17χρονος οδηγός Δ/Κοχήματος με συνοδηγό έναν 16χρονο, έχασε την ισορροπία του οχήματος με αποτέλεσμα να χτυπήσουν στο οδόστρωμα.

Ανωτέρω οδηγός και συνοδηγός μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Τήνου για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια ο 16χρονος διακομίστηκε σε εφημερεύον Νοσοκομείο των Αθηνών με το Ε/Γ-Ο/Γ «HISPEED5» Ν.Π. 11419.

Κατά την διάρκεια ελέγχου των εγγράφων του οχήματος - οδηγού διαπιστώθηκε ότι ο 17χρονος στερείτο την προβλεπόμενη για την κατηγορία άδεια οδήγησης.

Ο 17χρονος οδηγός συνελήφθη και κατόπιν εντολής Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τήνου αφέθηκε ελεύθερος.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Τήνου.

Διακομιδή από Μύκονο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε στις 17/4, διακομιδή 75χρονου αλλοδαπού ασθενή, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ι/Δ-Α/Ψ «ONE LIFE» σημαίας Αγγλίας.

Τρεις διακομιδές από Νάξο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε στις 18/4 διακομιδή 57χρονου ασθενή ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ - Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Νάξου 53.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε στις 20/4, διακομιδή 30χρονης ασθενούς, η οποίοι έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης από το λιμένα της Νάξου στο λιμένα της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ«ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν.53

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες στις 21/4, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν.53, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, 62χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos