Συνελήφθησαν δυο (2) Αιγύπτιοι για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση-εμπορία στη Μήλο

21 Μαϊος 2014 15:22

Κατασχέθηκαν πάνω από -2- κιλά ακατέργαστης κάνναβης,

-7- τραπεζικά βιβλιάρια, -7- κάρτες sim και -3- συσκευές κινητών τηλεφώνων, το χρηματικό ποσό των 235 ευρώ κ.α.

Συνελήφθησαν χθες (20-05-2014) στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, δυο υπήκοοι Αιγύπτου ηλικίας 44 και 45 ετών κατηγορούμενοι για κατοχή - μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση-εμπόρια, καθώς και οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, χθες το πρωί ομάδα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου που διερευνούσε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών ακινητοποίησε τους δυο κατηγορούμενους, μετά την άφιξη τους στον νησί με πλοίο της γραμμής από Πειραιά και πραγματοποίησε στοχευμένο έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν επιμελώς συσκευασμένη μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, με σκοπό να την εμπορευτούν στη Μήλο.

Συγκεκριμένα στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δυο (2) ισοβαρείς πλαστικές συσκευασίες, καθώς και μια (1) μικροσυσκευασία που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο (2) κιλών και εξήντα οκτώ (68) γραμμαρίων

Ένα (1) πτυσσόμενο μαχαίρι (σουγιάς), με λάμα μήκους οκτώ (8) εκατοστών

Το χρηματικό ποσό των 235 ευρώ

Επτά (7) τραπεζικά βιβλιάρια

Τρεις (3) χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες τραπεζών

Ένα (1) παραστατικό-απόδειξη από εταιρία ταχυμεταφοράς χρημάτων

Τρεις (3) συσκευές κινητών τηλεφώνων και επτά (7) ενεργοποιημένες κάρτες sim

Από την αστυνομική ερεύνα σε συνδυασμό την μελέτη των τραπεζικών βιβλιαρίων και τα υπόλοιπα ανευρεθέντα στην κατοχή των συλληφθέντων προκύπτουν χρηματικές συναλλαγές προερχόμενες από αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos