Η ακτοπλοΐα σύμμαχος στην υγειονομική προστασία της Αμοργού

06 Απριλίου 2021 14:55

H Blue Star Ferries και ο Express Skopelitis στηρίζουν την προσπάθεια του Δήμου Αμοργού για την θωράκιση του νησιού απέναντι στην κλιμακούμενη διασπορά του Covid-19.

Συγκεκριμένα μετά από πρόταση του Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμοργού θα πραγματοποιείται στην ελληνική και αγγλική γλώσσα κατά την προσέγγιση των πλοίων στα λιμάνια της Αιγιάλης και των Καταπόλων η εξής ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε πως το Κέντρο Υγείας Αμοργού που βρίσκεται στη Χώρα διενεργεί δωρεάν rapid test. Για την προστασία της υγεία σας και των κατοίκων του νησιού να μεταβείτε το πρωί στο Κέντρο Υγείας για να κάνετε τεστ, πριν οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα σας»

Ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος δήλωσε: «Η μάχη για να κρατήσουμε το νησί μας χωρίς κρούσματα συνεχίζεται αμείωτη. Λίγο πριν την έναρξη των εμβολιασμών, η διάδοση της πανδημίας σε γειτονικά μας νησιά δεν μας επιτρέπει ούτε στιγμή χαλάρωσης, αντιθέτως πρέπει να μας προβληματίσει και να μας παραδειγματίσει. Είναι επιτατική ανάγκη η απόλυτη τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων προστασίας ώστε το πράσινο της υγείας να μη γίνει βαθύ κόκκινο της πανδημίας»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos