×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συλλήψεις σε Θήρα και Άνδρο

05 Ιουνίου 2014 18:59

Στις 04-06-2014 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας δυο ημεδαποί ηλικίας 28 και 26 ετών, καθώς και δυο υπήκοοι

Γαλλίας ηλικίας 29 και 25 ετών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα ύστερα από έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντες και στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή τους συνολικά 7,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 38 εκατοστών και ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Στις 04-06-2013 το απόγευμα συνελήφθη στην Άνδρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Γαυρίου ένας 52χρονος ημεδαπός γιατι ως εργολάβος απασχολούσε παράνομα δυο μη νόμιμους υπηκόους Αλβανίας και εκτελούσαν από κοινού οικοδομές εργασίες σε επιχείρηση 25χρονης ημεδαπής, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Η 25χρονη απουσίαζε και αναζητείται, ενώ σε βάρος των δυο συλληφθέντων αλλοδαπών ηλικίας 39 και 55 ετών κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos