Νέο απορριμματοφόρο για τον Δήμο Αμοργού

10 Απριλίου 2021 17:24

Με ένα νέο απορριμματοφόρο όχημα, ενισχύθηκε ο στόλος καθαριότητας του Δήμου Αμοργού. Η προμήθεια του έγινε με χρηματοδότηση μέσα από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Με την παραλαβή του νέου απορριμματοφόρου, ο δήμος Αμοργού αναβαθμίζει τις υπηρεσίες αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων στο νησί, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις συνθήκες υγιεινής και ασφαλείας του προσωπικού. Απαρέγκλιτος στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι μια Αμοργός φιλική προς το περιβάλλον, ανθρώπινη και καθαρή για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Κοινόχρηστων Χώρων και Τεχνικών Έργων, Κωνσταντίνος Γρίσπος δήλωσε: «Το νέο απορριμματοφόρο έρχεται να εκσυγχρονίσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες του Τομέα Καθαριότητας. Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους του Δήμου, οι οποίοι παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες της πανδημίας βρίσκονται κοντά στους πολίτες και συμβάλλουν καθοριστικά στην προστασία της δημόσιας υγείας».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos