ΕΝΠΕΝ: Σεμινάριο για τις τελευταίες υγειονομικές εξελίξεις σχετικά με την Επανεκκίνηση της Κρουαζιέρας

13 Απριλίου 2021 16:06

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 08/04/2021, στο «forum» της Ένωσης Ναυτικών Πρακτόρων Ελληνικών Νήσων, το σεμινάριο για τις τελευταίες υγειονομικές εξελίξεις σχετικά με την Επανεκκίνηση της Κρουαζιέρας και του «Yachting» με εισηγητή τον κ. Μπρα Ιωάννη (CEO της FiveSenses Consulting & Development).

Μέλη και μη της Ένωσης, Ναυτικοί Πράκτορες από όλα τα νησιά της Ελλάδας είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσω του ιστότοπου δημόσιας συζήτησης που διατηρεί η ΕΝΠΕΝ στην εφαρμογή ΖΟΟΜ, μία πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα ως προς το έγκαιρο και ασφαλές άνοιγμα της νέας τουριστικής περιόδου.

Το σεμινάριο είχε ως σκοπό την εγκυρότερη ενημέρωση με τα τελευταία πρωτόκολλα που ισχύουν και θα πρέπει να εφαρμόζονται στους Ελληνικούς Λιμένες της νησιωτικής Ελλάδας.

Ευχαριστούμε πολύ τους κυρίους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους και το έντονο ενδιαφέρον τους, όπως επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως και τον κ. Μπρα Ιωάννη για την συμβολή του, που είχε ως αποτέλεσμα με τρόπο κατατοπιστικό να μας ενημερώσει για τα τελευταία υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν στον χώρο του θαλάσσιου τουρισμού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos