×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

«EUROPEAN EXPRESS»: Πρόβλημα ασφάλισης καταπέλτη

23 Ιουνίου 2014 11:06

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Σάμου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «EUROPEAN EXPRESS»

σημαίας Κύπρου ότι κατά τη διαδικασία απόπλου του από το λιμένα Βαθέος προς εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου για Καρλόβασι - Φούρνους - Άγιο Κήρυκο - Εύδηλο - Σύρο - Πειραιά, παρουσίασε πρόβλημα ασφάλισης καταπέλτη.

Ανωτέρω πλοίο, στο οποίο επέβαιναν σαράντα επτά (47) επιβάτες, είκοσι (20) Φ/Γ, τέσσερα (04) Ι.Χ. & τρία (03) Δ/Κ, επέστρεψε και προσέδεσε στην προβλήτα Μαλαγαρίου.

Από το Λιμεναρχείο Σάμου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «EUROPEAN EXPRESS» μέχρι προσκομίσεως βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο Νηογνώμονα.

Το «EUROPEAN EXPRESS» απέπλευσε μετά την αποκατάσταση του προβλήματος ασφάλισης καταπέλτη και αυτή την ώρα (11:00 / 23-6-2014) βρίσκεται στο λιμάνι της Σύρο όπου σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για τον Πειραιά.

Διακομιδές ασθενών

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν προχθές και χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

- 75χρονου , από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ-Δ/Ρ «ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Λ. 260,

- 76χρονης και 61χρονου, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π. 10032,

- 62χρονου αλλοδαπού, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ -Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos