×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πρόσκρουση Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στη Σύρο

05 Ιουλίου 2014 22:49

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική αρχή Σύρου για περιστατικό πρόσκρουσης του Ε/Γ-Τ/Ρ "ΜΑΙΡΗ", Ν. Ελευσίνας 184, σε βραχώδη ακτή στο Β.Δ. άκρο της ν. Σύρου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν Ν/Γ σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καιτο Ε/Γ-Τ/Ρ "ΠΕΡΛΑ Ι", Ν.Σ. 1215,όπου διαπίστωσαν ότι το "ΜΑΙΡΗ', το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στον όρμο "ΓΡΑΜΜΑΤΑ", παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή και προσέκρουσε επί παρακείμενης βραχώδους ακτής.

Στο ανωτέρω Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος επέβαιναν δύο (02) άτομα, οι οποίοι περισυνελέγησαν καλά στην υγεία τους από το "ΠΕΡΛΑ Ι" και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Κίνι Σύρου.

Το "ΜΑΙΡΗ", το οποίο υπέστη ζημιά στο πρωραίο ανώτερο τμήμα του, ρυμουλκήθηκε και προσέδεσε με ασφάλεια στον όρμο Κινίου Σύρου, ενώ από την πρόσκρουση δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους, μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos