Κορωνοϊός: Με ποιες προϋποθέσεις θα γίνονται τα ταξίδια με πλοίο; «Έρχονται» ανακοινώσεις…

11 Μαϊος 2021 17:03

Ο τουρισμός και οι ελεύθερες μετακινήσεις προς τα νησιά ανοίγουν σε λίγες μέρες και οι γαλάζιοι «παράδεισοι» του Αιγαίου και του Ιονίου ετοιμάζονται να υποδεχτούν μαζικά επισκέπτες, εγχώριους αλλά και ξένους, οι οποίοι θα αναζητήσουν σε αυτά ανάσες χαλάρωσης.

Μετά από αλλεπάλληλα lockdown στη χώρα αλλά και στο εξωτερικό λόγω της πανδημίας, μετά από ενάμισι περίπου χρόνο μάχης με τον «αόρατο εχθρό», τον κορωνοϊό, η κόπωση είναι μεγάλη και πολλοί είναι εκείνοι που θα σπεύσουν σε νησιωτικούς προορισμούς για αλλαγή «σκηνικού» πλάι στο κύμα ή στις γραφικές ομορφιές του πολύνησου συμπλέγματος της χώρας μας.

Για το πώς θα ταξιδέψουμε το φετινό καλοκαίρι στα πολυπόθητα νησιά «έρχονται» ανακοινώσεις.
Αύριο Τετάρτη 12 Μαΐου θα ανακοινωθούν από την πολιτεία οι προϋποθέσεις που θα φέρουν μαζί τους οι ταξιδιώτες για να μπορούν να επιβιβάζονται στα πλοία.
Πιστοποιητικό εμβολιασμού, rapid test, self test, ή τίποτα από αυτά…

Το σίγουρο είναι πάντως ότι οι ελεύθερες μετακινήσεις του κόσμου με πλοίο θα γίνονται σύμφωνα με νέα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας που οσονούπω θα δημοσιοποιηθούν….

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos