Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα στελέχη του Α.T. Πάρου

13 Μαϊος 2021 17:34

Το Σάββατο 08/05/2021 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου με θέμα «Ανάγκες παρέμβασης και τρόποι αντιμετώπισης σοβαρών ψυχιατρικών περιστατικών».

Το σεμινάριο έλαβε χώρα στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και συμμετείχαν 15 στελέχη της Αστυνομίας. Την εισήγηση έκανε ο πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΠΑΨΥ, κ. Γεώργιος Τζεφεράκος, ψυχίατρος, διδάκτωρ Ψυχιατροδικαστικής ΕΚΠΑ, και οι θεραπευτές του Κλιμακίου Πάρου έκαναν μια παρουσίαση των δράσεων της Κινητής Μονάδας στο νησί. Η συζήτηση ήταν ενεργή, έγινε διάλογος για πρακτικές παρέμβασης μέσω παραδειγμάτων, ενώ αναδείχθηκε η ανάγκη της καλής δικτύωσης και συνεργασίας μεταξύ των αστυνομικών και των επαγγελματιών ψυχικής υγείας στην αντιμετώπιση των σοβαρών ψυχιατρικών περιστατικών στα οποία χρειάζεται παρέμβαση της Αστυνομίας. Αναδύθηκαν αρκετοί και γόνιμοι προβληματισμοί, σχετικοί με τις θεματικές που παρουσιάστηκαν, και το σεμινάριο έκλεισε με την υπόσχεση να επαναληφθούν στο μέλλον αντίστοιχες συναντήσεις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos