Σίφνος: Ρυμούλκηση σκάφους που αντιμετώπιζε εισροή υδάτων

05 Αυγούστου 2014 13:20

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σίφνου, ότι το Ι/Φ σκάφος "ΑΦΡΟΔΙΤΗ" Ν.Π.9730 αντιμετώπιζε εισροή υδάτων, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του από ν.Πάρο προς τη ν.Σίφνο.

Άμεσα στην περιοχή κατέπλευσε το Α/Κ "ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" Λ.Σ.225, όπου εντόπισε το "ΑΦΡΟΔΙΤΗ" να έχει κλίση κατάπλωρα καθώς η εισροή υδάτων εντοπίστηκε στην πλώρη του σκάφους μετά από πρόσκρουσή του σε ύφαλο. Στη συνέχεια το "ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" ρυμούλκησε το εν λόγω Ι/Φ σκάφος και το προσάραξε στα αβαθή του όρμου Χερρονήσου με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους ενώ δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από τη Λιμενική Αρχή Σίφνου, που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ σκάφους "ΑΦΡΟΔΙΤΗ" Λ.Σ.225, μέχρι αποκατάστασης των ζημιών και προσκόμισης των απαραίτητων πιστοποιητικών αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα αναγνωρισμένο Οργανισμό.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos