Συλλήψεις στις Κυκλάδες

03 Ιουνίου 2021 18:21

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο

Την 02-06-2021 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 25 ετών, οι οποίοι οδηγούσαν, κατά περίπτωση, δίκυκλες μοτοσυκλέτες χωρίς άδεια ικανότητας. Επιπλέον, οι κατηγορούμενοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Μύκονο

Την 01-06-2021 το βράδυ συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο στη Μυκόνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 37 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Γαλλία.

Επιβολή κυρώσεων για παραβίαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών στη Θήρα

Την 02-06-2021 το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας διαπιστώθηκε παραβίαση των ρυθμίσεων που ισχύουν για την πρόληψη διάδοσης του κορωνοϊού covid-19 και επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για αναπαραγωγή μουσικής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos