Οι Ολλανδοί τουρίστες «ψηφίζουν» Κυκλάδες -Τα πέντε πρώτα σε προτίμηση νησιά

11 Ιουνίου 2021 13:32

 Ανυπόμονοι να ταξιδέψουν στην Ελλάδα δηλώνουν οι Ολλανδοί ταξιδιώτες, παράλληλα με τις συντονισμένες προσπάθειες που καταβάλλονται για την απελευθέρωση της τουριστικής κίνησης προς τη χώρα μας.

Σε αυτό το πνεύμα, ο δημοφιλέστερος Ολλανδικός ταξιδιωτικός ιστότοπος για ελληνικούς προορισμούς Griekeland.net, προτείνει τις «άλλες» Κυκλάδες με τα πέντε επικρατέστερα νησιά για εναλλακτικές διακοπές χωρίς μαζικό τουρισμό εφέτος το καλοκαίρι.

Την κορυφή καταλαμβάνει η Άνδρος που προσελκύει τους φυσιολάτρες για την εντυπωσιακή βλάστηση, τους καταρράκτες, τις απίθανες παραλίες και το οργανωμένο περιπατητικό δίκτυο.

Ακολουθεί η Σίφνος ως το νησί της γαστρονομίας, την αγγειοπλαστική και τις περιπατητικές διαδρομές. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η γραφική Αμοργός και στην τέταρτη, τα Κουφονήσια.

Τέλος η Ίος βρίσκεται στην πέμπτη θέση, που εντυπωσιάζει με τις λευκές αμμώδεις παραλίες της και τη γραφική Χώρα.

Με αιχμή του δόρατος την ηρεμία, τη γαστρονομία, τις αμέτρητες παραλίες και την ασφάλεια, αναμένεται ο Ιούλιος και ο Αύγουστος να κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα πληρότητας, ενώ το στοίχημα μας είναι και η επιμήκυνση της περιόδου με ποιοτικούς ταξιδιώτες από Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, και άλλες αγορές, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Ιητών, Γκίκας Γκίκας.

Η Άνδρος έχει το μοναδικό προνόμιο να βρίσκεται δίπλα στην Αθήνα και ταυτόχρονα να θεωρείται ένας από τους «μυστικούς» προορισμούς της Ευρώπης σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ. Λόγω μορφολογίας, εύρους δραστηριοτήτων στη φύση και ποικιλίας τουριστικών υπηρεσιών, ακόμη και το 100% να πλησιάσουμε σε πληρότητα μέσα στο καλοκαίρι ο ταξιδιώτης δεν θα συναντήσει φαινόμενα κοσμοπλημμύρας", τονίζει με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Tουρισμού δήμου Άνδρου, Νίκος Μουστάκας.

Οι ισχυροί δεσμοί που έχουμε δημιουργήσει με τους ταξιδιώτες από Ελλάδα και Ευρώπη αποτυπώνονται εφέτος στις εκτιμώμενες αυξήσεις των κρατήσεων, 50% σε σχέση με πέρυσι, ενώ αισιόδοξες είναι οι προσδοκίες και για τον Σεπτέμβριο», σχολιάζει η δήμαρχος του νησιού Μαρία Ναδάλη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos