Μήνυμα Δημάρχου Αμοργού για τις πανελλαδικές εξετάσεις

14 Ιουνίου 2021 12:59

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες

Είσαστε οι πραγματικοί ήρωες της πανδημίας που βιώνει ο τόπο μας. Μέσα από πρωτοφανείς δυσκολίες κληθήκατε να προετοιμαστείτε για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Η έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σηματοδοτεί έναν ακόμη αγώνα στο στίβο των επιδιώξεων σας για ένα καλύτερο αύριο.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους σας καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Επίσης, εύχομαι στις οικογένειες σας που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν, όπως και στο εκπαιδευτικό προσωπικό, να έχουν δύναμη, κατανόηση και υπομονή.

Η συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι αναμφίβολα σημαντική και θα επηρεάσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα την καθορίσει και για τον λόγο αυτό χρειάζεται να προσπαθήσετε με ψυχραιμία και δίχως άγχος.

Η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι μεν σημαντική, ωστόσο δεν αποτελεί μονόδρομο. Στη ζωή σας θα υπάρξουν ακόμη πολλές ευκαιρίες για να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δήμαρχος Αμοργού

Λευτέρης Καραΐσκος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos