Πλούσιο το δελτίο συλλήψεων στις Κυκλάδες

16 Ιουνίου 2021 14:05

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα

Την 15-06-2021 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 34χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Σίφνο

Την 15-06-2021 το πρωί συνελήφθη στη Σίφνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου, 55χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις Τριμελών Πλημμελειοδικείων με συνολική ποινή φυλάκισης -4- ετών και -8- μηνών, για υποθέσεις απάτης.

Σύλληψη (4) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 15-06-2021 συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 23, 27 και 40 ετών, οι οποίοι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, καθώς και 27χρονη αλλοδαπή η οποία κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στην Άνδρο

Την 15-06-2021 το βράδυ συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου, 38χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς άδεια ικανότητας.

Επιβολή κυρώσεων για παραβίαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών στη Μήλο

Την 16-06-2021 πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου διαπιστώθηκε παράβαση των ρυθμίσεων που ισχύουν για την πρόληψη διάδοσης του κορωνοϊού covid-19 και επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos