Ας δείξουμε την ανθρωπιά μας!

06 Οκτωβρίου 2014 12:03

Οι Έλληνες και ιδιαίτερα οι Ναξιώτες ενωμένοι έχουμε πετύχει πολλά.Ήρθε και πάλι η στιγμή να δείξουμε την καλοσύνη, την αλληλεγγύη, την αγάπη, την συμπαράσταση που

μας χαρακτηρίζει ως λαό, ως κοινωνία, ως νησί, ως χωριό, απέναντι σε έναν συνάνθρωπο μας που πραγματικά η ζωή του κρέμεται από τις δικές μας ενέργειες.

Πρόκειται για τον 50χρονο Αντώνη Ι. Μουστάκη (Κόρακας), ο οποίος με περίσσια ψυχικά αποθέματα δίνει την δική του μάχη με την επάρατη νόσο. Στο πλευρό του και οι οικογένεια του, η οποία όμως υλικά έδωσε ότι είχε και δεν είχε, προκειμένου ο Αντώνης να γίνει καλά. Δυστυχώς όμως υπάρχουν όρια.

Οι πόροι στέρεψαν, το σύστημα υγείας δεν υπηρετεί - εξυπηρετεί πλέον δωρεάν τον Αντώνη, όπως είναι η κοινωνική αποστολή του, καθώς ως γνωστόν λειτουργεί «κυρίως» ως εισπράκτορας και έπειτα ως πάροχος υγείας.

Τα τρία του παιδιά, η σύζυγος του είναι πραγματικά περήφανοι άνθρωποι που έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν τα μέγιστα στην κοινωνία μας, καθώς ανέκαθεν ο εθελοντισμός είναι πράγμα που διακρίνει την οικογένεια.

Να σημειωθεί ότι γιος της οικογένειας Δημήτρης Μουστάκης που είναι αθλητής του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ».

Εμείς, όλοι μαζί, θα πρέπει να κάνουμε μία προσπάθεια ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείτε, για να γίνει άμεσα μία επέμβαση που θα κρίνει πολλά για την ζωή του και την οποία δεν θα μπορέσει να κάνει χωρίς την βοήθεια μας.

Ενωμένοι λοιπόν οι Φορείς του Φιλωτίου, ζητάμε από ολόκληρο το Νησί της Νάξου, τα αδέλφια μας τους Κυκλαδίτες και σε όποιον θέλει να σταθεί δίπλα στο δράμα που περνά αυτή η οικογένεια.

Η αρχή έγινε. Οι παίκτες και η διοίκηση του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» χωρίς δεύτερη σκέψη μάζεψαν ένα σεβαστό ποσό. Όχι όμως ικανό να λύσει το πρόβλημα, αλλά ως βάση για να πατήσουμε εμείς οι υπόλοιποι που καλούμαστε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των συμπατριωτών μας.

Και να θυμόμαστε πάντα. Δεν έχει σημασία το ποσό της βοήθειας, αλλά η πράξη αλληλεγγύης σε έναν συνάνθρωπο που βρίσκεται σε απόγνωση.

Αριθμοί λογαριασμών

Alpha Bank 605002101020047 - Τράπεζα Πειραιώς 6152128404526

Τηλέφωνο οικογένειας: 6978849620

Τηλέφωνο Προέδρου Α.Μ.Σ. Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ»: 6972552791

Τηλέφωνο Αντιπροέδρου Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου: 6970839913

Με τιμή

Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Φιλωτίου Τοπικό Συμβούλιο Φιλωτίου Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» Σύλλογος Γυναικών Φιλωτίου Κτηνοτροφική Ένωση Φιλωτίου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos