Συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων

24 Ιουνίου 2021 15:09

Σύλληψη αλλοδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Μύκονο

Την 23-06-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε τοποθετήσει σε τμήμα αιγιαλού σετ με ομπρέλες και καθίσματα προς εκμετάλλευση-ενοικίαση χωρίς άδεια.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών για απείθεια στη Μύκονο
Την 23-06-2021 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 28 και 35 ετών(γυναίκα και άνδρας), οι οποίοι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου αυτοί αντιστάθηκαν σθεναρά. Επιπλέον διέμεναν παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για τροχαίο ατύχημα στη Νάξο
Την 23-06-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 74χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 49χρονης πεζής και στη συνέχεια εγκατέλειψε το τόπο του ατυχήματος.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Θήρα
Την 23-06-2021 το απόγευμα συνελήφθη στην Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 23χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos