Συλλήψεις στις Κυκλάδες

26 Ιουνίου 2021 14:02

Σύλληψη (4) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 25-06-2021 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας από 20 έως 28 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε διαφορετικές πτήσεις με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα

Την 25-06-2021 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 20χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (5) αλλοδαπών για πρόκληση σωματικών βλαβών στη Μύκονο

Την 25-06-2021 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, πέντε αλλοδαποί ηλικίας από 24 έως 35 ετών οι οποίοι από κοινού με άλλα άτομα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ημεδαπό υπεύθυνο συγκροτήματος τουριστικών καταλυμάτων, με αφορμή υπόδειξη που τους έγινε για διατάραξη από εκδήλωση που πραγματοποιούνταν σε κατάλυμα του συγκροτήματος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos