Συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων

28 Ιουνίου 2021 15:24

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα   

 Την 26-06-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 22χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στη Μύκονο    

Την 26-06-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 37χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με συνολική ποινή φυλάκισης -5- ετών και -10- μηνών, για υποθέσεις κλοπής.

Σύλληψη (3) ατόμων για παραβάσεις σε καταστήματα στη Θήρα   
 Την 27-06-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο ημεδαποί ηλικίας 48 και 49 ετών, καθώς και 27χρονος αλλοδαπός γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για απείθεια, απειλή, εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων (αστυνομικών) στη Θήρα  

  Την 27-06-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 45χρονος ημεδαπός ο οποίος στο πλαίσιο ελέγχου απείλησε, εξύβρισε και επιτέθηκε σε αστυνομικούς.

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή στη Μήλο   

 Την 27-06-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 67χρονη ημεδαπή η οποία το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αφαίρεσε από επιχείρηση τσάντα που περιείχε χρήματα και αντικείμενα. Μέρος των αντικειμένων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Μύκονο   

 Την 27-06-2021 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο αλλοδαποί ηλικίας 16 και 23 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (6) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Θήρα    

Την 26 και 27-06-2021 συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, έξι αλλοδαποί ηλικίας από 22 έως 35 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos