Συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων

30 Ιουνίου 2021 15:35

Σύλληψη (3) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Μύκονο

Την 29-06-2021 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 27, 27 και 34 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής. Επιπλέον, σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με χρηματική ποινή 4.000 ευρώ, για πλαστογραφία και παραβίαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σύλληψη αλλοδαπού για υπαίθριο εμπόριο στη Θήρα Τ

ην 29-06-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 36χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ασκούσε υπαίθριο εμπόριο βιομηχανικών προϊόντων χωρίς άδεια. Τα είδη παρεμπορίου κατασχέθηκαν.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 29-06-2021 το βράδυ συνελήφθη στο αεροδρόμιο στη Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα

Την 30-06-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 25χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -18- γραμμαρίων.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Την 30-06-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 27 και 29 ετών, γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos