Πλούσιο το δελτίο συλλήψεων στις Κυκλάδες

02 Ιουλίου 2021 16:12

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο  

  Την 01-07-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 24χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για απειλή και οπλοκατοχή στη Φολέγανδρο  

  Την 01-07-2021 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Φολέγανδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Φολεγάνδρου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 31 ετών γιατί στο πλαίσιο διερεύνησης μεταξύ τους διαπληκτισμού βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν -3- μαχαίρια.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Κέα   

 Την 01-07-2021 το απόγευμα συνελήφθη στην Κέα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας, 34χρονος αλλοδαπός ο οποίος στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, το οποίο κατασχέθηκε.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στη Μύκονο   

 Την 01-07-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 27χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, με ποινή φυλάκισης -4- ετών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ για υπόθεση κλοπής.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Σύρο   

 Την 01-07-2021 το απόγευμα συνελήφθησαν από αστυνομικούς στη Σύρο, δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 39 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και οπλοκατοχή στη Σύρο

   Την 01-07-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 61χρονος ημεδαπός ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία προσέβαλλε την αξιοπρέπεια ανήλικης με ασελγείς προτάσεις. Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια με λάμα μήκους -12- και -6,5- εκατοστά αντίστοιχα, καθώς και δύο γκλοπς- κρόταλα τύπου «νουτσάκου».

Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Μήλο   

 Την 01-07-2021 το βράδυ συνελήφθη στη  Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 37χρονη ημεδαπή η οποία οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα χωρίς άδεια ικανότητας.

Σύλληψη (3) ατόμων για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο   

 Την 01 και 02-07-2021 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου:

α) 21χρονος ημεδαπός και 36χρονος αλλοδαπός, γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα αιγιαλού, χωρίς άδεια.
β) 56χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos