Προσάραξη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στη Νάξο

05 Ιουλίου 2021 13:14

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Νάξου, για προσάραξη του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους “ΙΑΣΩΝ” Ν. Πάρου 68, σε αβαθή της θαλάσσιας περιοχής “ΚΑΣΤΡΑΚΙ” ν. Νάξου, με τριάντα τρεις (33) επιβάτες και δύο (02) μέλη πληρώματος.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το Α/Κ “ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ” Ν.Ν.140 και το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ” Ν.Ν.57, για παροχή συνδρομής.

Οι εν λόγω επιβάτες περισυνελέγησαν από το περιπολικό σκάφος και από το “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ” και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον λιμένα Αγίας Άννας, ενώ επίσης το “ΙΑΣΩΝ” κατέπλευσε με ίδια μέσα στον λιμένα Αγίας Άννας, με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους, του “ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ” και ενός ιδιωτικού σκάφους.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ κατόπιν επιθεώρησης των υφάλων του εν λόγω πλοίου από ιδιώτη δύτη, διαπιστώθηκε ότι έφερε χτυπήματα στην πλώρη καθώς και στα πτερύγια της αριστερής προπέλας.

Από το Λιμεναρχείο Νάξου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΙΑΣΩΝ”, μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς και την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos