Συλλήψεις στις Κυκλάδες

11 Ιουλίου 2021 12:05

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για κλοπές στη Νάξο

Την 09-07-2021 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 38χρονος αλλοδαπός ο οποίος το χρονικό διάστημα από 07 έως 09-07-2021 διέπραξε έξι κλοπές σε κατοικία και τουριστικά καταλύματα από τα οποία αφαίρεσε μεταξύ άλλων χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλοπιμαία τα οποία αφού αναγνωρίσθηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους (επισυνάπτεται φωτογραφία). Επιπλέον, ο 38χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο

Την 09-07-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα χωρίς άδεια ικανότητας. Επιπλέον, ο 29χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Σύρο

Την 10-07-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos