Μύκονος – Κορονοϊός: Σε απόγνωση 18χρονος που νόσησε – Τα δύσκολα βράδια και η δραματική του έκκληση

17 Ιουλίου 2021 14:43

Ο κορονοϊός μπήκε στη ζωή του, στο νησί που έκανε διακοπές. Η Μύκονος προσπαθεί να διαχειριστεί το πρόβλημα με τις μαρτυρίες να προκαλούν αίσθηση…

 

Δημόσια έκκληση να βρεθεί δωμάτιο στην Μύκονο για να μείνει ένας 18χρόνος Ιταλός, που διεγνώσθη με κορονοϊό απευθύνει μέσω του Mykonos Live TV ο κύριος Μ.Κ. Ο νεαρός τουρίστας που βρέθηκε θετικός κανονικά θα έπρεπε να μεταφερθεί σε ξενοδοχείο καραντίνας, όμως όλες οι κλίνες είναι κατειλλημένες.

Και κάπου εδώ ξεκινάει η περιπέτεια του Ιταλού που περιφέρεται μόνος, αβοήθητος από τις Αρχές και απελπισμένος. Πολιτική Προστασία, Κέντρο Υγείας και Δήμος δηλώνουν αναρμόδιοι να βοηθήσουν.

Σύμφωνα με οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, μπορεί να μείνει σε κάποιο κατάλυμα αρκεί να ενημερώσει ότι πάσχει από κορονοϊό, όμως κανένα ξενοδοχείο δεν τον δέχεται.

Ο Μ.Κ ένιωσε υποχρέωση να βοηθήσει τον 18χρονο γιατί το ίδιο θα έκανε αν ήταν στην θέση του το δικό του παιδί και γιατί αυτή η συμπεριφορά αποτελεί μεγάλη δυσφήμιση για την Μύκονο. Ακούστε την συγκλονιστική τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Μ.Κ με τον δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos