Δήμαρχος Σίφνου: «Στα δικαστήρια για την απόδοση της κεντρικότερης πλατείας στους κατοίκους της Σίφνου!» (Βίντεο)

05 Δεκεμβρίου 2014 20:40

Το είδαμε κι αυτό!

Η κεντρική πλατεία της Απολλωνίας, της πρωτεύουσας της Σίφνου, διέπεται από ιδιοκτησιακό καθεστώς που ανάγεται αρκετές δεκαετίες πριν και για το λόγο αυτό «ο ιδιοκτήτης της», στην προκειμένη περίπτωση ο Σύνδεσμος Σιφνίων, θα πρέπει να χορηγεί ειδική άδεια προκειμένου να γίνονται εκδηλώσεις στο χώρο της!
Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Δήμαρχος του νησιού κ. Ανδρέας Μπαμπούνης συνελήφθη στις 4 Δεκεμβρίου όταν στη συγκεκριμένη πλατεία, στην Πλατεία Ηρώων, επέβλεπε την έναρξη των εργασιών για τη δημιουργία ενός Χριστουγεννιάτικου Χωριού που θα φιλοξενούσε τις γιορτινές εκδηλώσεις του νησιού τις μέρες που έρχονται.

Ο κ. Μπαμπούνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο psts.gr μας εξηγεί αναλυτικά τι έχει συμβεί, αναφερόμενος στη δικαστική διαμάχη που εκκρεμεί ανάμεσα στο Δήμο Σίφνου και το Σύνδεσμο Σιφνίων ο οποίος φέρεται να προβάλλει ιδιοκτησιακά δικαιώματα παρεμποδίζοντας ουσιαστικά τις όποιες δημόσιες επετειακές ή εορταστικές εκδηλώσεις των κατοίκων της Σίφνου στο κεντρικότερο σημείο του νησιού τους! «Τι θα γίνει με το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που ετοιμάζετε;» ρωτήσαμε το Δήμαρχο Σίφνου ο οποίος είχε την ευγενή καλοσύνη να απαντήσει στα ερωτήματα που του θέσαμε σχετικά με το πρωτοφανές περιστατικό της σύλληψής του επειδή θέλησε να προσφέρει, για τέταρτη συνεχή χρονιά, χαρά σε μικρούς και μεγάλους τις γιορτινές αυτές μέρες.

Παρακολουθήστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Δημάρχου Σίφνου για ένα θέμα πρωτοφανές που ευλόγως δημιουργεί ερωτήματα στα οποία ο κ. Μπαμπούνης δίνει απαντήσεις εξηγώντας μας τις πτυχές του προβλήματος που έχει προκύψει στο νησί.


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos