Συλλήψεις σε Νάξο, Θήρα, Κύθνο και Ίο

28 Ιουλίου 2021 14:46

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο

Την 27-07-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και μικρών Κυκλάδων, 21χρονος αλλοδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής ερευνάς διαπιστώθηκε ότι ο διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 27-07-2021 το απόγευμα συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 46 και 49 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για κακομεταχείριση οικόσιτων ζώων στην Κύθνο

Την 27-07-2021 το βράδυ συνελήφθη στην Κύθνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κύθνου, 75χρονος ημεδαπός ο οποίος εξέτρεφε -3- οικόσιτα ζώα σε αγροτεμάχιο έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά τους.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στην Ίο

Την 27-07-2021 το βράδυ συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 20χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos