Συλλήψεις στις Κυκλάδες

29 Ιουλίου 2021 17:21

 Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο

Την 28-07-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Την 28-07-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 35χρονος ημεδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Μύκονο

Την 28-07-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 36χρονος ημεδαπός ο οποίος είχε τοποθετήσει σε τμήμα αιγιαλού, ομπρέλες και ξαπλώστρες προς εκμετάλλευση-ενοικίαση χωρίς άδεια.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στην Άνδρο

Την 28-07-2021 το απόγευμα συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου, 50χρονος ημεδαπός γιατί εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με συνολική ποινή φυλάκισης -2- ετών, -9- μηνών για μη καταβολή χρεών στο δημόσιο και υπεξαίρεση εγγράφων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos