Συλλήψεις στις Κυκλάδες

02 Αυγούστου 2021 15:53

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβίαση προσωπικών δεδομένων στη Μήλο

Την 31-07-2021 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, δύο ημεδαποί άντρας και γυναίκα, οι οποίοι είχαν τοποθετήσει σε τέσσερα δωμάτια ξενοδοχειακής επιχείρησης, που λειτουργούσαν, ολοκληρωμένο κλειστό σύστημα παρακολούθησης που κατέγραφε και αποθήκευε παράνομα κινήσεις πολιτών. Κατασχέθηκαν -3- υπολογιστές και -4- «κρυφές» κάμερες παρακολούθησης. (επισυνάπτονται φωτογραφίες)


Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση σε κατάστημα στη Φολέγανδρο

Την 01-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Φολέγανδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Φολεγάνδρου, 26χρονη ημεδαπή, η οποία λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος παραβιάζοντας το ωράριο μουσικής.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στα Κουφονήσια

Την 01-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στα Κουφονήσια, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κουφονησίων, ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος παραβιάζοντας το ωράριο μουσικής.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Την 01-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 56 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική παραβιάζοντας το ωράριο και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Ίο
Την 02-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 19χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη βάρους -1,7- γραμμ. και θρυμματιστής.

Σύλληψη (2) αλλοδαπού για πρόκληση τροχαίου ατύχημα και παράβαση του Κ.Ο.Κ στην Μύκονο

Την 01-08-2021 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 18 και 24 ετών οι οποίοι οδηγώντας δίκυκλα μοτοποδήλατα ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα μεταξύ τους με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των δύο. Επιπλέον ο 24χρονος οδηγούσε χωρίς άδειας ικανότητας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos