Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία στην Απάνω Μεριά της Σύρου

08 Ιανουαρίου 2015 21:37

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που προκλήθηκαν στην έδρα της Περιφέρειας από την επέλαση του χιονιά τις τελευταίες ημέρες με την αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπισή τους.

Με «όπλα» τα διαθέσιμα μηχανήματα της αυτοδιοίκησης αλλά και ιδιωτικά που μισθώθηκαν για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου αποκαταστάθηκε η προσβασιμότητα στις περισσότερες περιοχές της Σύρου ( Άδειατα, Αληθινή, Χρούσσα, Επισκοπείο κ.λ.π) ενώ συνεργεία της ΔΕΗ κατάφεραν να αποκαταστήσουν σταδιακά την ηλεκτροδότηση στις περιοχές αυτές.

Δυστυχώς το χιόνι ύψους 1,5 μέτρων στην Απάνω Μεριά αποδείχθηκε δύσκολος αντίπαλος και σήμερα, αφού έχει μετατρέψει το οδικό δίκτυο της περιοχής σε παγοδρόμιο με αποτέλεσμα οι προσπάθειες των συνεργείων να μην έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα και τα μηχανήματα διάνοιξης να προχωρούν με αργούς ρυθμούς λόγω της ολισθηρότητας και του κινδύνου πρόκλησης ατυχήματος.

Αυτό καθιστά αδύνατη μέχρι στιγμής την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στη συγκεκριμένη περιοχή αφού τα συνεργεία της Δ.Ε.Η αδυνατούν να προσεγγίσουν τα σημεία όπου έχουν προκληθεί οι βλάβες ενώ το έργο και τις προσπάθειες των συνεργείων δυσχεραίνουν, λόγω της στενότητας του οδικού δικτύου και τα αποκλεισμένα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Επισημαίνεται ότι οι προσπάθειες των συνεργείων συνεχίζονται με αμείωτη ένταση παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos