Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο τους στη Σύρο

08 Αυγούστου 2021 17:31

Τις ζωές τους αποφάσισαν να ενώσουν και επίσημα η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου το απόγευμα του Σαββάτου 7 Αυγούστου.

Η δημοφιλής ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Άγριες Μέλισσες” και ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού και επίσης ηθοποιός και frontman του συγκροτήματος Polkar παντρεύτηκαν χθες στον τόπο καταγωγής της νύφης, τη Σύρο.

Οι δυο τους μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και επέλεξαν τη μέρα των γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη για να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους. Το ευτυχές γεγονός έλαβε χώρα στην έπαυλη Τσιροπίνα όπου στεγάζεται το Δημαρχιακό μέγαρο Πωσειδωνίας. (δες εδώ φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού)

Παρόντες, ήταν μόνο οι στενοί συγγενείς του ζευγαριού και μερικοί καλοί φίλοι ενώ αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση σε ξενοδοχείο που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση. (δες εδώ φωτογραφίες των πρωταγωνιστών από τις Άγριες Μέλισσες που βρέθηκαν στον γάμο)

Όπως θα δεις και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE η δεξιωση του ζευγαριού έγινε σε μια παραλία με τους δυο τους να φτάνουν εκεί μέσα σε ένα αυτοκίνητο με ανοιχτή οροφή και τους δυο τους να έχουν βγει από αυτή ενώ οι καλεσμένοι τους “έλουζαν” στην κυριολεξία με ρύζι. Από την άλλη, οι λουόμενοι που βρίσκοντας εκείνη την ώρα στην παραλία, θαύμασαν το ζευγάρι χειροκροτώντας το και τραβώντας βίντεο και φωτογραφίες.(δες εδώ φωτογραφίες από την άφιξη του ζευγαριού στο πάρτι που διοργάνωσε μετά τον γάμο του).

Το TLIFE βρέθηκε στον γάμο των δυο αγαπημένων ηθοποιών και εξασφάλισε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες αλλά και βίντεο.

 
 

 
 
 
 

}youtube}MMlS2IRTSvw{/youtube}

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos